Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri. ”Am intrat de mână la notar și…”

10.09.2022, 12:45
Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri. ”Am intrat de mână la notar și...”
Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa. Vedeta a explicat cu ce a rămas după cele divorțuri prin care a trecut. Aceasta a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, cu care are un copil, și cu afaceristul Alex Bodi. ””Am intrat de mână la notar și am divorțat în doar câteva minute”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Vedeta a dezvăluit, pentru  impact.ro, cu ce a rămas după cele două divorțuri prin care a trecut. Acesta a mărturisit că nu a fost vorba despre niciun partaj la niciunul dintre divoțurile sale pentru că ea nu a dorit nimic de la foștii săi soț.

Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri. ”Nu am avut nevoie de nimic, nu am vrut nimic”

„Am intrat de mână la notar și am divorțat în doar câteva minute. Nu am avut nevoie de nimic, nu am vrut nimic”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus-menționată.

Bianca Drăgușanu a mai mărturisit că a vândut ținute în care s-a cununat și rochiile de mireasă pe care le-a purtat: „Le-am vândut la scurt timp. Așa procedez cu majoritatea rochiilor mele, eu nu port o ținută de mai mult de două ori la un eveniment. Multe chiar nu le-am îmbrăcat deloc și tot le-am vândut”.

citește și...