CRBL și soția sa stau cu chirie. ”Nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară”

13.09.2022, 11:35
CRBL și soția sa stau cu chirie. ”Nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară”
CRBL și soția sa stau cu chirie

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a vorbit despre familia sa și mutarea în România. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că el și familia sa locuiesc cu chirie deocamdată și a explicat și de ce. ”Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară”, a declarat CRBL în cadrul unui interviu.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie, după cum a declarat arrtistul pentru click.ro.

CRBL și soția sa stau cu chirie. ”Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”

„Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare. Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu Covidul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul. Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”, a explicat CRBL pentru sursa mai sus-menționată.


Artistul a făcut declarații și despre eventualitatea ca familia sa să se mărească: ”Alessia merge la aceeași școală la care a început de la 5 ani. Oriunde ne-am duce în lumea asta și ne-am întoarce, ea o să facă aceeași școală! Nu! Dacă vine, vine, dar să ne gândim noi să facem nu. E bine așa! Are 12 ani Alesia, mai avem șase ani, are liber și ea, și noi! Să bag încă unul să ce, să mai pierd 18 ani?”.

citește și...