CRBL face dezvăluiri din mariajul său. ”Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut”

13.06.2022, 14:41
CRBL face dezvăluiri din mariajul său. ”Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut”
CRBL face dezvăluiri din mariajul său. ”Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a dat detalii desprte căsnicia sa cu Elena, cea împreună care are o fetiță. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că nu a stat niciodată despărțit de soția sa, însă a mărrturisit că între ei au existat discuții legate de divorț. ”Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut”, a spus el.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. Despre căsnicia sa cu Elena a dat detalii artistul pentru revista Viva. Acesta a mărtuurisit că nu a stat separat de partenera sa de viață, dar a dezvăluit că între ei au existat discuții despre divorț.

CRBL face dezvăluiri din mariajul său. ”Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă”

”Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a declarat CRBL pentru sursa mai sus-menționată.

”Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani”, a adăugat acesta.

citește și...