CRBL, despre ”Survivor România”. ”E închisoare”

20.11.2022, 13:58
CRBL, despre ”Survivor România”. ”E închisoare”
CRBL, despre ”Survivor România”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a vorbit despre emisiunea ”Survivor România”, la care a fost concurent. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că nu ar mai partiicipa la o astfel de competiție și a mărturisit de ce. ”La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express!”, a spus acesta.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie.

CRBL, despre ”Survivor România”. ”Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul”

Despre participarea sa la ”Survivor România” a comentat CRBL într-un interviu pentru click.ro, mărturisind că nu ar ma merge la un astfel de reality show.

„La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express! Nu aș mai merge! Închipuiți-vă că nu am fumat 14 săptămâni fără să intru în sevraj! Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul. Eu deja am demonstrat ce am avut de demonstrat”, a declarat CRBL.

citește și...