CRBL, despre momentul în care s-a mutat în Spania. ”Am plecat cu tot, cu 3 camioane”

22.05.2022, 12:17
CRBL, despre momentul în care s-a mutat în Spania. ”Am plecat cu tot, cu 3 camioane”
CRBL, despre momentul în care s-a mutat în Spania. ”Am plecat cu tot, cu 3 camioane”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a vorbit despre momentul în care a decis să părăsească România și să se stabilească în Spania, alături de familia sa.  ”Am plecat cu tot, cu 3 camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu schi”, a declarat artistul, în vârstă de 43 de ani, la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. Invitat la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, CRBL a vorbit despre momentul în care a hotărât să plece din România și să se stabilească în Spania.  ”Plecarea nu a fost pentru o supărare, credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce aș mai putea face cu muzica, o emisiune. Am plecat cu tot, cu 3 camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu schi”, a spus acesta, potrivit revistei Viva.

CRBL, despre momentul în care s-a mutat în Spania. ”Și când am plecat a doua oară, am vândut tot”

„Acolo începeam să cunoaștem ce înseamnă Spania, a trebuit să ne facem acte, Alessia a început la școală, se descurca foarte bine, am început să simțim spaniolul, cel turist și localnicul. Apoi am revenit în țară, un an, un an și ceva am stat pentru că am avut tot felul de proiecte. Am stat aici și apoi am mers iar în Spania. În România dai de alte minusuri pe care în Spania nu le găsești și dai de greu aici, compari și mintea se joacă. (…) Elena zicea că ia uite unde stăm noi, când casa noastră frumoasă e în România. Și când am plecat a doua oară, am vândut tot să nu ne mai gândim la așa ceva.Și am zis că ce facem atunci când venim în țară, că mai avem treabă. Și am făcut un schimb, am păstrat un apartament în care să stăm provizoriu, cum stăm și acum. Asta ca să nu mai avem la ce să ne întoarcem”, a mai declarat CRBL.

CRBL a mai mărtuisit că se gândește să revină în România: ”Acum iar avem gândul de întoarcere. Nu ne mai putem juca așa, pentru că Alessia are 12 ani, nu ne mai putem juca. Dacă ne întoarcem aici, cam aici ar trebuie să rămânem. Cel puțin o perioadă lungă, până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții și analizăm, avem teamă, pentru că nu știm care e decizia corectă”.

citește și...