Ce spune Xonia despre măritiș. ”Nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o presiune poate din partea celor din jur”

29.09.2022, 15:52
Ce spune Xonia despre măritiș. ”Nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o presiune poate din partea celor din jur”
Ce spune Xonia despre măritiș

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a vorbit despre viața sa sentimentală din prezent. Artista, în vârstă de 33 de ani, a făcut declarații și despre căsătorie.  ”Nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o presiune poate din partea celor din jur”, a mărturisit Xonia în cadrul unui inteviu.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel mai recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

În plan sentimental, Xonia a avut o relație cu Michael, cel care i-a fost iubit până de curând. Xonia a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie într-un intervu pentru click.ro.

Ce spune Xonia despre măritiș.  ”Mama mea așteaptă, tatăl meu așteaptă și eu aștept acest lucru”

”Sper ca într-o zi să ajung la altar, mama mea așteaptă, tatăl meu așteaptă și eu aștept acest lucru. În momentul în care mă căsătoresc îmi doresc pentru totdeauna și nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o presiune poate din partea celor din jur. Așa că o să aștept persoana potrivită și momentul potrivit”, a declarat Xonia.

„În momentul de față sufletul meu este doar al meu! Când o să fie persoana potrivită cu siguranță îl voi deschide. Mai cred în iubire, absolut, nu cred că este important la ce vârstă îl găsești. Cred că contează să fii deschisă să îl găsești și tot timpul să fii pozitiv. Cu ultimul meu iubit nu am mai vorbit de acum câteva zile. Nu știu ce o să fie pe viitor cu noi doi, dar eu am rămas prietenă cu fostul meu, cu foștii mei în general, am rămas într-o relație ok. Nu știu dacă mă întorc la el (n.r. ultimul iubit). O să merg în America în noiembrie și o să vedem. Nu s-a pus în discuție o reîmpăcare. Eu acolo merg pentru că am un spectacol în Canada, după am un spectacol în Los Angeles. Așa că acolo o să îmi văd toți prietenii mei, inclusiv pe fostul meu”, a adăugat cântăreața.

citește și...