Ce spune Radu Vâlcan despre mariajul cu Adela Popescu. ”Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât”

25.07.2022, 16:53
Ce spune Radu Vâlcan despre mariajul cu Adela Popescu. ”Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât”
Ce spune Radu Vâlcan despre mariajul cu Adela Popescu

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstpă de 45 de ani, a dat detalii din mariajul său cu vedeta de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani. Cei doi formează o familie foarte frumoasă alături de cei trei copii ai lor. ”Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât” , a mărturisit prezentatorul TV Radu Vâlcan.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

La postul de televiziune Antena Stars, Radu Vâlcan a făcut declarații despre  căsnicia sa cu Adela Popescu. De asemenea, prezentatorul de televiziune a dezvăluit și care dintre ei doi reușește să se impună în fața celor trei copii.

Ce spune Radu Vâlcan despre mariajul cu Adela Popescu. ”Înțelegem meseriile pe care ni le-am ales, știm că este greu cu trei copiii, o probăm în fiecare zi”

„Exact familia la care am visat amândoi și pe care ne-o imaginam. Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât. (…) Avem încredere foarte mare în noi, unul în celălalt. Înțelegem meseriile pe care ni le-am ales, știm că este greu cu trei copiii, o probăm în fiecare zi. (…) Mi-am dat seama de la început că trebuie să o degrevez pe ea de tot ce înseamnă aceste griji, să plătești facturile, să faci cumpărături. (…) Este eroină, din punctul meu de vedere, faptul că am făcut trei copii la o distanță atât de scurtă…”, a mărturisit Radu Vâlcan, potrivit spynews.ro.


„Fiecare face ce dorește, nu există reguli. (…) Părintele mai autoritar, într-adevăr, sunt eu, dar cedez mai repede. Adela are o altă tehnică, ea nu este atât de autoritară, dar nici nu cedează și nici nu îi face pe copii să simtă”, a mai spus prezentatorul TV.

citește și...