Ce spune Pepe după ce s-a zvonit că s-a căsătorit. ”Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”

14.08.2022, 15:33
Ce spune Pepe după ce s-a zvonit că s-a căsătorit. ”Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”
Ce spune Pepe după ce s-a zvonit că s-a căsătorit

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, a făcut declarații despre relația sa de cuplu, după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel. ”Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a mărturisit cântărețul, în vârstă de 43 de ani.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

În luna iunie 2022, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Yasmine Ody, despre care se spune că s-ar fi căsătorit cu Pepe,  a adus pe lume un băiețel. Despre căsătoria cu Tasmine Ody a făcut artistul declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Ce spune Pepe după ce s-a zvonit că s-a căsătorit. ”Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi”

“Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.

Cântărețul a vorbit și despre viața sa de tătic de băiat, dar și despre relația dintre cele două fetițe ale sale și micuț: “E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac. Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac, și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, cand e nevoie”.

citește și...