Ce spune Ioana Simion despre mariajul cu Ilie Năstase. ”Până acum a fost cuminte”

17.09.2021, 14:03
Ce spune Ioana Simion despre mariajul cu Ilie Năstase. ”Până acum a fost cuminte”
Ce spune Ioana Simion despre mariajul cu Ilie Năstase. ”Până acum a fost cuminte”

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, formează un cuplu cu Ioana Simion. Între cei doi au existat, de-a lungul anilor numeroase tensiuni, însă acum relația lor este una cât se poate de bună. Ioaa Simon a dat detalii despre partenerul său de viață. ”Până acum a fost cuminte”, a declarat Ioana Simion.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia. Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț.

În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună. Ioana Simion a făcut declarații despre mariajul cu legendarul sportiv în cadrul unui interviu pentru postul de rteleviziune Antena Stars.

Ce spune Ioana Simion despre mariajul cu Ilie Năstase.  ”A făcut câteva schimbări în bine”

Ioana Simion a mărturisit că Ilie Năstase a renunțat la unele obiceiuri nocive din viața lui.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu… și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a declarat Ioana Simion, potrivit spynews.ro.

citește și...