Ce spune CRBL despre o nouă participare la un reality show. ”Dacă vin alte provocări”

21.09.2022, 16:26
Ce spune CRBL despre o nouă participare la un reality show. ”Dacă vin alte provocări”
Ce spune CRBL despre o nouă participare la un reality show

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a vorbit despre eventualitatea de a participa la un nou reality show. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a explicat că nu exclude acest lucru. ”De obicei, nu vreau să mă repet. Dacă vin alte provocări, da!”, a declarat CRBL în cadrul unui interviu. Acesta a spus și de ce nu a vrut să concureze la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Prro TV.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie.

Ce spune CRBL despre o nouă participare la un reality show. ”Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează”

CRBL a dezvăluit, pentru click.ro, dacă ar mai participa sau nu la un reality show. ”În funcție de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un “celebrity”, un “best of Survivor” sau cine știe ce altă provocare. Dar, parca n-aș mai merge. Am mai fost, deja, știu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet. Dacă vin alte provocări, da!”, a spus artistul.


Acesta a explicat și care a fost motivul pentru care nu a mers la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzată de postul de televiziune Pro TV: ”Nu m-aș duce niciodată în viață, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu vreau să pot să mănânc așa ceva. Eu am spus din prima “NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor. Eu nu mănânc așa ceva, niciodată!”.

citește și...