Ce spune Anda Adam despre nuntă și o nouă sarcină. ”Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând”

23.08.2022, 16:31
Ce spune Anda Adam despre nuntă și o nouă sarcină. ”Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând”
Ce spune Anda Adam despre nuntă și o nouă sarcină

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, trăiește o poveste de iubire cu Yosif Eudor Mohaci. Artista a vorbit despre căsătoria cu acesta, dar și despre eventualitatea de a deveni mămică în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând”, a declarat vedeta.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj.

Ce spune Anda Adam despre nuntă și o nouă sarcină. ”Noi ne dorim copii”

Anda Adam a făcut declarații despre căsătoria cu Yosif Eudor Mohaci și posibilitatea de a deveni din nou mămică în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. „Vreau să fac și copilași, poate încă doi. Poate fac și nuntă. (…) Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând. El vrea să mi-o ”coacă” mie și eu i-o ”coc” lui cu doi copii. Noi ne dorim copii. Evelin a zis că vrea doi, un frățior și o surioară. Gemeni a zis că vrea. (…) Dacă așa o vrea Dumnezeu, poate, cine știe, avem noroc. Ar fi ideal”, a afirmat artista, notează spynews.ro.


Anda Adam a comentat și despre o eventuală mutare în Elveția, țară unde logodnicul ei are domiciliul, dar și mai multe afaceri: „Tatăl meu este în Autralia. Mama mea e în New York. Dacă voiam să mă mut, de atât timp, eram nu că mutată și paramutată, eram cetățean al oricărui stat doream eu, pentru că aveam oportunitatea asta. Pe mine m-a ținut foarte tare legată de țară muzica mea și de ce m-aș muta acum în Elveția?!”.

citește și...