Ce se întâmplă între Sânziana Buruiană și Bianca Rus după ce s-au certat. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

23.11.2022, 14:44
Ce se întâmplă între Sânziana Buruiană și Bianca Rus după ce s-au certat. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Ce se întâmplă între Sânziana Buruiană și Bianca Rus după ce s-au certat

În urmă cu ceva timp, Bianca Rus ar fi trebuit să o înlocuiască pe Sânziana Buruiană la televiziunea din Budapesta unde aceasta din urmă a lucrat în ultima perioadă. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. Sânziana Buruiană a povestit atunci că Bianca Rus ar fi avut cernțe exagerate ca să o înlocuiască. Situația a dus la o ceartă între ele, însă acum cele două au îngropat securea războiului.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Bianca Rus este cunoscută din postura de cântăreață. De asemenea, aceasta a fost implicată în diverse proiecte de televiziune. În plan personal, Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate. În urmă cu ceva timp, Bianca Rus ar fi trebuit să o înlocuiască pe Sânziana Buruiană la televiziunea din Budapesta unde aceasta din urmă a lucrat în ultima perioadă, însă acest lucru nu s-a întâmplat după ce Bianca Rus ar fi avut cerințe exagerate pentru a o înlocui pe Sânziana Buruiană. Acest lucru a dus la o situație tensionată înte cele două, însă acum lucrurile s-au rezolvat. Ba mai mult decât atât, Sânziana Buruiană și Bianca Rus vor avea un proiect împreună.

Ce se întâmplă între Sânziana Buruiană și Bianca Rus după ce s-au certat. ”Ne-am făcut emisiune împreună”

„Eu și Bia ne-am făcut emisiune împreună ”Pupi cu stil”. Am decis să îngropăm totuși securea războiului. Este vorba despre o emisiune cu copii talentați, ce se va difuza pe pe Inedit TV, în fiecare miercuri de la ora 15, timp de o oră, cu muzică și multă voie buna. Emisiunea va debuta pe 30 noiembrie, cu o ediție specială de Ziua Națională. Apoi vor urma ediții de Moș Nicolae, de Crăciun, dar și de Revelion. Vor fi patru ediții despre copiii talentați. Iza merge la canto, la gimnastică, la școala de televiziune, la modelling și are peste tot colege și colegi talentați care vor fi prezenți în emisiune”, a detaliat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

  

”Treptat, vrem să o transformăm într-o emisiune de fashion pentru copii. Am îmbinat ideea mea cu cea a Biancăi. Ea își dorește să scoatem în evidență latura lor fashion. În echipa ei sunt copiii care cântă, iar în a mea cei cu modellingul. Deci, înainte de Sărbători, noi ne am pus pe treabă, ce să mai!”, a ma spus ea.

citește și...