Ce se întâmplă între Rona Hartner și fostul său soț. ”El încă n-a procesat că ne-am despărțit”

06.12.2022, 16:58
Ce se întâmplă între Rona Hartner și fostul său soț. ”El încă n-a procesat că ne-am despărțit”
Ce se întâmplă între Rona Hartner și fostul său soț

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ce se întâmplă între ea și cel de-al doilea soț al său, Herve Camilleri.  ”El încă n-a procesat că ne-am despărțit”, a spus vedeta. Rona Hartner a fost căsătorită și cu Rocco Sedano, din marajul cu acesta rezultând o fiică care se numește Sumalya.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.  Rona Hartner a dezvăluit, pentru  postul de televiziune Antena Stars, ce se întâmplă în prezent între ea și fostul său partener de viață.

Ce se întâmplă între Rona Hartner și fostul său soț. ”Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne”

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a declarat Rona Hartner, potrivit spynews.ro.

„Doar cu mine, nu vrea să se împace cu toate. Ideea este că eu de acolo de unde plec, nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat. (…) Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii”, a adăugat actrița.

citește și...