Ce se întâmplă în relația Sânzianei Buruiană cu soțul ei. ”Nu mai dorm demult cu soțul”

06.09.2022, 14:11
Ce se întâmplă în relația Sânzianei Buruiană cu soțul ei. ”Nu mai dorm demult cu soțul”
Ce se întâmplă în relația Sânzianei Buruiană cu soțul ei

Sânziana Buruiană a făcut dezvăluiri din relația cu partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf. Aceasta a mărturisit că ea și Nicolae Zuluf nu mai dorm în același pat. ”Nu mai dorm demult cu soțul”, a spus voluptuoasa blondă. Aceasta a explicat și care este motivul pentru care nu mai doarme în pat cu partenerul ei de viață.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Acum, Sânziana Buruiană a dezvăluit, pentru click.ro, că nu mai doarme de multă vreme în același pat cu partenerul ei de viață. Blonda a explicat și care este motivul.

Ce se întâmplă în relația Sânzianei Buruiană cu soțul ei. ”Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă”

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț! După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, a dezvăluit Sâniana Buruiană.

Sânziana Buruiană a vorbit și despre cele două fetițe ale sale, dar și despre actrivitatea sa în Budapesta: ”O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi! Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint ocolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo”.

 

citește și...