Ce se întâmplă în realația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui”

25.05.2021, 10:56
Ce se întâmplă în realația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui”
Ce se întâmplă în realația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Eu nu trebue să cumpăr iertarea nimănui”

Ilie Năstase a făcut declarații despre relația dintre el și partenera sa de viață, Ioana Simion.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase se pare că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi continuă acțiunea de divoț, prima înfățișare urmând să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.

Ce se întâmplă în relația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase.  ”Timpul le rezolvă pe toate”

“Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui, în niciun fel. Eu mă întâlnesc cu Ioana, este adevărat, dar atunci când ne vedem nu vorbim niciodată despre faptul ca ea să renunțe la divorț. Vă dați seama că, pentru mine, la vârsta de 75 de ani, contează doar să trăiesc clipa și cam atât”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Ioana Simion a vorbiut și ea despre relația cu Ilie Năstase. ”Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete. Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea”, a spus aceasta.

”Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a adăugat ea.

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana Simion la începutul lunii ianuarie

În data de 8 ianuarie a acestui an, Ioana Simion a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a fost agresiv cu ea.

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Simion la vremea respectivă.

”Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, mai spunea ea.

 

citește și...