Ce s-a întâmplat între Sânziana Buruiană și Bianca Rus. ”Eu nu am tras țeapă absolut nimănui, nici ei, nici firmei respective”

13.09.2022, 14:00
Ce s-a întâmplat între Sânziana Buruiană și Bianca Rus. ”Eu nu am tras țeapă absolut nimănui, nici ei, nici firmei respective”
Ce s-a întâmplat între Sânziana Buruiană și Bianca Rus.

Bianca Rus ar fi trebuit să o înlocuiască pe Sânziana Buruiană la releviziunea din Budapesta unde aceasta din urmă a lucrat în ultima perioadă de timp. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. la postul de televiziune Antena Stars, Bianca Rus a explicat în amănunt ce s-a întâmplat de fapt între ea și Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Bianca Rus este cunoscută din postura de cântăreață. De asemenea, aceasta a fost implicată în diverse proiecte de televiziune. În plan personal, Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.

Ce s-a întâmplat între Sânziana Buruiană și Bianca Rus. ”Eu o respect foarte mult pe Sânziana, îmi este foarte dragă, am încredere în ea, dar am pus și răul în față”

Bianca Rus a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, că Sânziana Buruiană i-ar fi cerut să meargă să o înlocuiască la emisiunea pe care voluptuoasa blondă o prezintă în Ungaria. Bianca Rus nu a mers în Ungaria pe motiv că nu a semnat niciun contract. ”Tot respectul pentru Sânziana, o consider una dintre cele mai bune prietene ale mele și iubesc familia Zuluf, dar în ceea ce privește să o înlocuiesc în Ungaria, la acea emisiune, nu s-a concretizat nimic. Eu ca să merg undeva trebuie să semnez un contract, o diurnă, să am o diurnă, să am o cazare, dar nu au demarat lucrurile, au fost doar vorbe, iar dacă nu s-a concretizat, nu am semnat niciun contract cu televiziunea respectivă, atunci eu nu am putut să mă duc. (…) Asta a fost absolut tot și probabil Sânziana s-a supărat puțin că a zis că mă așteaptă în gară, că o să fie ok, dar eu pe vorbe nu merg. Eu nu am tras țeapă absolut nimănui, nici ei, nici firmei respective, pur și simplu, eu dacă merg undeva trebuie să semnez un contract, nu mă duc pe vorbe. Dacă nu am semnat contractul, asta nu înseamnă că am stabilit ceva, nu a fost vorba despre un contract verbal, a fost vorba de un contract în scris”, a explicat Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

”Am cerut un bilet de avion, care evident nu mi s-a pus la dispoziție, eu nu o să iau bani din buzunarul meu ca să plătesc avionul, am cerut o diurnă să știu măcar strada și numărul unde voi locui, în apartamentul închiriat. Mi s-a spus că o să vezi, te duc eu sau te duce tot șoferul. Păi nu așa stau lucrurile! Am nevoie de un contract, semnat de ambele părți, pus la punct, în care să știu, mă duc în țară străină, totuși este Ungaria, nu este România. Eu o respect foarte mult pe Sânziana, îmi este foarte dragă, am încredere în ea, dar am pus și răul în față”, a adăugat aceasta.

 

citește și...