Ce relație are Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea. ”Atât cât se poate și atât cât își dorește”

13.09.2022, 17:30
Ce relație are Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea. ”Atât cât se poate și atât cât își dorește”
Ce relație are Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a  fost căsătorită cu actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani, din mariajul celor doi rezultând două fetițe. Artista a dezvăluit ce relație există în prezent întree ea și cel care i-a fost partener de viață. ”Atât cât se poate și atât cât își dorește”, a spus vedeta.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu. Într-un vlog pe care l-a postat pe YouTube, Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o aere în prezent cu George Burcea, dar și despre relația acestuia cu cele două fetițe ale lor.

Ce relație are Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea. ”Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor”

„Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor și pur și simplu, el vine și le ia în weekend, unul cu trei, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și atât cât își dorește, iar în rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Ellei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, tot ce înseamnă viața lor, cu tot ceea ce implică viața lor, din toate punctele de vedere”, a explicat Andreea Bălan, notează spynews.ro.

Artista a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: „Un copil este o binecuvântare în viața oricui și îmi place să fiu mamă, foarte, foarte mult. Cine știe, dacă o să mai fie ocazia, aș putea să mai am un bebeluș, doar că eu nu mai pot să-l port din cauza problemelor de sănătate pe care le-am avut acum trei ani, la nașterea Clarei. Așa că pot să mai am un copil doar prin adopție sau cu mamă surogat”.

 

citește și...