Ce relație are acum Rona Hartner cu fostul său soț, Herve Camilleri. ”Dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație”

08.10.2022, 16:05
Ce relație are acum Rona Hartner cu fostul său soț, Herve Camilleri. ”Dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație”
Ce relație are acum Rona Hartne cu fostul său soț, Herve Camilleri

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit în ce relații este acum cu cel de-al doilea soț al său, Herve Camilleri.  ”Dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație”, a spus vedeta. Rona Hartner a fost căsătorită și cu Rocco Sedano, din marajul cu acesta rezultând o fiică care se numește Sumalya.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.  Rona Hartner a dezvăluit, pentru click.ro, cum este în prezent relația sa cu fostul său soț, Herve Camilleri.

Ce relație are acum Rona Hartner cu fostul său soț, Herve Camilleri. ”Nu mă mai pot întoarce la el!”

„Între mine și Herve a rămas o relație de prietenie și tandrețe foarte mare. Nu mă mai pot întoarce la el! În momentul în care am făcut pasul unui divorț nu mă mai pot întoarce. Asta este clar! Rămâne o persoană dragă mie ca să zic așa. Nu am niciun fel de sentiment de ură sau altceva față de fostul soț sau de primul soț. Îi apreciez pentru ceea ce sunt, încerc să fiu empatică și să înțeleg ceea ce simt și ei, dar dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație. Adică nu că nu mai cred în persoana respectivă, persoana respectivă poate să mă surprindă mâine – poimâine. Poate să fie o surpriză extraordinară și continuă. Mai exact fiecare dintre ei poate să fie , însă în relația cu ei nu mai cred. Așa că nu m-aș mai împăca cu fostul”, a explicat Rona Hartner.

”Da, mai cred în iubire și în aceste valori. Nicio secundă nu mă gândesc la o relație superficială sau la o relație doar de cuplu. Oricât de complicate sunt divorțurile totuși mi se pare că numai prin căsătorie spui ”da” cu adevărat unei persoane. Am stat zece ani singură, m-am căsătorit, poate nu a fost o alegere bună. Sunt de un an și jumătate singură și nu mi se pare un impediment. Am ce face, mă refugiez în muncă. Momentan nu am găsit persoana potrivită. Am foarte mulți prieteni, ies peste tot. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a adăugat actrița.

 

citește și...