Ce probleme are Mioara Roman după ce a avut COVID-19. ”Are niște fixații foarte ciudate”

12.02.2022, 13:08
Ce probleme are Mioara Roman după ce a avut COVID-19. ”Are niște fixații foarte ciudate”
Ce probleme are Mioara Roman după ce a avut COVID-19. ”Are niște fixații foarte ciudate”

Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus de curând. Despre stare de sănătate a acesteia și despre problemele cu care se confruntă după ce a fost infectată cu COVID-19 a făcut declarații Oana Roman, fica cea mică a Mioarei Roman. ”Are niște fixații foarte ciudate”, a declarat, printre altele, Oana Roman despre mama sa.

Mioara Roman, fosta soție a ex-premierului României Petre Roman, a fost infectată cu noul coronavirus.

Fiica sa cea mică, Oana Roman, a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, cu ce probleme se confruntă mama sa după ce a avut COVID-19.

Ce probleme are Mioara Roman după ce a avut COVID-19. ”Există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme”

„După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate”, a spus Oana Roman despre problemele mamei sale, potrivit spynews.ro.

”De aceea m-am dus cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a adăugat ea.

Ce a spus Oana Roman despre problemele de sănătate ale partenerului ei, Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, cei doi și-au reluat relația. În urmă cu câteva zile, Marius Elsei a ajuns la spital. La același post de televiziune, Oana Roman a făcut declarații despre starea de sănătate a partenerului ei. verdeta a explicat că nu a fost vorba despre o urgență medicală, ci despre un control pe care Marius Elsei îl face periodic.

„El se duce o dată pe an să-și facă un control la genunchi, pentru că el s-a operat la ligamente acum trei ani. În fiecare an se duce să-și facă un RMN ca să vadă cum e genunchiul. Se duce la fotbal în continuare și se mai lovește. Și când se mai lovește și îl doare puțin, el se duce să-și mai facă un RMN”, a declarat Oana Roman, conform sursei citate anterior.

 

citește și...