Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni”

30.12.2021, 14:24
Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni”
Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a dat noi amănunte despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. În ultima perioadă de timp, fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. ”Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni”, a declarat Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată ulterior la un centru de recuperare.

Oana Roman a vorbit, în mediul online, despre starea în care se află mama ei, Mioara Roman. “Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate”, a spus vedeta, notează wowbiz.ro.

Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu”

”Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.(…) Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc. Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face. (…)

Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. (…) Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo. Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu, mai puțin în zilele în care sunt plecată.(…) În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate”, a mai explicat Oana Roman.


Vedeta a fost impresionată de numărul de mersaje pe care le-a primit în mediul online după ce a vorbiut despre mama sa: „Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. (…) Alții m-ați criticat, e normal să se întâmple asta pentru că sunt oameni care nu înțeleg pentru că nu au fost într-o astfel de situație. Le doresc din tot sufletul să nu fie vreodată într-o asemenea situație”.

citește și...