Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Deja nu mai am răbdare”

14.04.2022, 16:55
Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Deja nu mai am răbdare”
Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Deja nu mai am răbdare”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, s-a mutat de curând în casă nouă, împreună cu familia sa. Deși este foarte încântată de noua locuință, artista are o problemă, dat fiind că bucătăria nu este încă amenajată, urmând să fie gata abia după Paște. ””Deja nu mai am răbdare” , a mărturisit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. deși este foarte încântată de noua sa locuință, vedeta se confruntă cu o problemă. Nu are încă amenajată bucătăria, astfel că mănâncă mai mult în oraș.

Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Îmi pare rău că Paștele mă prinde fără bucătărie”

”Nu ne-a venit încă bucătăria la casa nouă și deja nu mai am răbdare pentru că am tot mâncat numai în oraș de când ne-am mutat sau am comandat mâncare acasă. Abia aștept să văd și bucătăria montată, dar probabil că se va întâmpla după Paște”, a explicat Daniela Gyorfi pentru click.ro.

“Îmi pare rău că Paștele mă prinde fără bucătărie. Mi-am dorit-o eu într-un fel anume, cu insulă, durează mult și costă destul, dar nu vreau să dau prețuri că știi cum e lumea, nu vreau să îmi aud vorbe. Toată mobila din casa nouă mi-am făcut-o pe comandă, de la o fabrică din Reghin, vine și din Germania, dar de la Reghin mi-am luat aproape tot, mobilă, lustre, bucătăria, care a durat cel mai mult”, a mai spus artista.

citește și...