Ce face Sânziana Buruiană de șase ani. ”Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

18.05.2022, 13:20
Ce face Sânziana Buruiană de șase ani. ”Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor”
Ce face Sânziana Buruiană de șase ani. ”Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

Sânziana Buruiană a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, ce anume face de șase ani. Aceasta a explicat că continuat să alăpteaze pe cele două fetițe ale sale, Izabela și Antonia. ”Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt”, a afirmat blonda.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. Blonda se întoarce însă în țară pentru un eveniment important care urmează să aibă loc în familia sa. Aceasta urmează să îi rupă turta fetiței sale mai mici.

Despre cele două fetițe ale sale a vorbit Sânziana Buruiană la emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, unde a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze.

Ce face Sânziana Buruiană de șase ani. ”Șase ani, da, încontinuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor”

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăpat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit spynews.ro.

„Șase ani, da, încontinuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adormă sau să găsesc o grămadă de metode”, a adăugat ea.

 

citește și...