Sânziana Buruiană îi rupe turta mezinei sale. ”Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță”

12.05.2022, 14:37
Sânziana Buruiană îi rupe turta mezinei sale. ”Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță”
Sânziana Buruiană îi rupe turta mezinei sale. ”Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță”

Sânziana Buruiană se pregătește de un eveniment important în viiața familiei sale. Blonda urmează să-i rupă turta fetiței sale mai mici, Antonia. Sânziana Buruiană a dat detalii despre petrecerea pe care o organizează pentru mezina sa. ”Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță”, a declarat aceasta.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021.

De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. Blonda se întoarce însă în țară pentru un eveniment important care urmează să aibă loc în familia sa. Aceasta urmează să îi rupă turta fetiței sale mai mici.

Sânziana Buruiană îi rupe turta mezinei sale. ”Îmi doresc să fac evenimentul până pe 10 iunie”

“Îmi doresc ca cei care vin să se simtă bine, iar copiii lor să cânte, să se distreze, să aibă, ca și anul trecut, un loc al lor, să deseneze, să se picteze pe față. Nu vreau să petrecem toată noaptea, să fie mai de copii, așa. Îmi doresc să fie și o prezentare de modă, unde cea mică să fie manechin prima dată la 1 an și jumătate, va fi ca un record, pentru că Iza a fost model la 3 ani și îmi doresc ca ea să fie model mai repede”, a dat detalii Sânziana Buruiană pentru click.ro.

”Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță pentru că o să-i punem acolo și un parfum personalizat. Acum sunt cu pregătirile, mă organizez, îmi doresc să fac evenimentul până pe 10 iunie și caut locație pentru asta. Nu vreau să fac un eveniment foarte mare, dar vreau să fie pe gustul meu”, a completat ea.

citește și...