Ce face Oana Roman după separarea de Marius Elisei. ”Mai bine pentru liniștea mea”

28.02.2021, 15:59
Ce face Oana Roman după separarea de Marius Elisei. ”Mai bine pentru liniștea mea”
Ce face Oana Roman după separarea de Marius Elisei. ”Mai bine pentru liniștea mea”

Oana Roman le-a mărturisit danilor ei din mediul online cu ce își ocupă timpul după separarea de Marius Elisei.

Oana Roman le-a mărturisit admiratorilor săi că în această perioadă preferă să nu mai iasă în oraș așa cum făcea înainte. „Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

Oana Roman le-a mai făcut și alte confesiuni celor care îi urmăresc activitatea online. ”O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe!… Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât. De aia acum nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a completat aceasta.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei la notar

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a spus, la o emisiune de televiziune, Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman.

Marius Elisei a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana Roman: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

 

citește și...