Ce au vedetele în poșete. ”Bani nu am că nu am cântat de un an și jumătate”

21.06.2021, 14:55
Ce au vedetele în poșete. ”Bani nu am că nu am cântat de un an și jumătate”
Ce au vedetele în poșete. ”Bani nu am că nu am cântat de un an și jumătate”

Prezente de curând la un eveniment monden, mai multe veete au dezvăluit ce țin în poșete.

În cadrul unui reportaj difuzat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, câteva dintre vedetele din showbiz-ul românesc, care au fost prezente la un eveniment monden, au explicat ce se ascunde în gențile lor.

“Stați liniștiti, bani nu am că nu am cântat de un an și jumătate”, a spus, glumind, Anda Adam. Cântăreața a declarat că nu iese din casă fără cele două telefoane și cheia de la mașină.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.


Ce are Andreea Marin în poșetă. ”Cât să nu fi ieșit din casă oricum”

Andreea Marin a explicat și ea ce ține în poșetă: “Am o mască, cheia de la mașină, niște bani, cât să nu fi ieșit din casă oricum, un șervețel și cam atât”.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a moderat show-uri care s-au bucurat de mare succes la public.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Ce are Maria Constantin în poșetă. Umblă cu carnetul de student după ea


Maria Constantin a mărturisit că are un portofel plin de carduri și umblă cu carnetul de student la ea. ”Carnet de student…cam așa arătam silfidă, în primul an când m-am înscris. Acum o să-mi dau licența și apoi mă pregătesc pentru admiterea la master la canto-clasic, la Conservator. Deci o să stau până pe la vreo 40 de ani numai în școli. Vreau să urmez și doctoratul și toate cele”, a spus aceasta.

Maria Constantin este o cunocută interpretă de muzică populară.

În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

citește și...