Ce afacere își deschide Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Ar costa 250.000 de euro”

16.02.2022, 14:50
Ce afacere își deschide Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Ar costa 250.000 de euro”

Ioana Simion, partenera de viață a legendarului jucător de tenis Ilie Năstase, își deschide o afacere la Brașov. Acesta a dat detalii despre investiția pe care are de gând să o facă. ”Ar costa 250.000 de euro”, a spus Ioana Simion despre afacerea pe care intenționează să o facă.

Ioana Simion își dorește să își deschidă o pensiune în zona Brașov, în apropiere de centrul de echitație care îl găzduiește pe Cezar, calul ei, pentru care a plătit 25.000 de euro.

Soția lui Ilie Năstase a dat detalii, pentru click.ro, despre afacerea în care vrea să investească.

Ce afacere își deschide Ioana Simion, soția lu Ilie Năstase. ”Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren”

”Vreau să fac o pensiune aici… Am găsit un teren, dar era extravilan. Încă sunt în căutare.Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren. Ar costa 250.000 de euro. Nu mă gândesc să mă asociez cu cineva, pentru că am o vorbă: afacerile se fac de una singură, numai dragostea se face în doi. După experiența lui Ilie cu Marica, am luat cel mai bun exemplu”, a explicat Ioana Simion.

“Nu o să pot să fiu tot timpul în Brașov, se va ocupa o prietenă foarte bună, în care am toată încrederea. Ilie o să mă ajute și el, din toate punctele de vedere, așa cum se ajută doi soți”, a completat partenera de viață a lui Ilie Năstase.

Ioana Simion, mariaj cu năbădăi cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.