Ce a spus Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav. ”La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”

26.09.2022, 12:03
Ce a spus Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav. ”La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”
Ce a spus Bianca Drăgușanu despre foastul ei soț, Victor Slav

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații despre primul ei soț, prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță care se numește Sofia Natalia. ”La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Invitată la emisiunea ZIG ZAG, prezentată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața ei, dar a făcut declarații și despre pimul ei soț, Victor Slav.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav. ”Nu a vorbit niciodată urât despre mine”

”Nu a vorbit niciodată urât despre mine. Sunt multe persoane pe care le-am iertat pentru ce au spus, dar nu le-am uitat și nu o să le uit niciodată și, cum le prind la cotitură, cum le achit”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit revistei Viva.

”Cred că lumea e prea mică să nu ne întâlnim, să nu ai nevoie, să nu dăm ochi în ochi, să…multe din persoanele care își permit să facă răutăți la adresa mea, atunci când ne vedem față în față, o dau cotită sau nu știu pe unde să mă pupe sau cum să fie mai simpatici, mai băgăreți în seamă și eu nu suport perversitatea. Eu nu sunt un om pervers. La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”, a adăugat vedeta.

citește și...