Ce a răspuns Cornel Păsat când a fost întrebat despre defectele Oanei Roman. ”Când ai spus Berbec ai spus tot”

07.05.2022, 14:43
Ce a răspuns Cornel Păsat când a fost întrebat despre defectele Oanei Roman. ”Când ai spus Berbec ai spus tot”
Ce a răspuns Cornel Păsat când a fost întrebat despre defectele Oanei Roman. ”Când ai spus Berbec ai spus tot”

Dansatorul Cornel Păsat a vorbit la o emisiune de televiziune despre calitățile și defectele fostei sale iubite, Oana Roman, cu care a trăit o poveste de dragoste în urmă cu ani. ”Când ai spus Berbec ai spus tot”, a declarat Cornel Păsat. În prezent, Cornel Păsat este căsătorit și are un copil, în timp ce Oana Roman are o familie alături de Marius Elisei, cu care are o fetiță.

Cornel Păsat și Oana Roman au format un cuplu cu ani în urmă. Cei doi au avut o relație timp de 7 ani. În prezent, dansatorul estet căsătorit cu Bianca, împreună cu care are un băiețel, Dryas.

Cornel Păsat a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. În cadrul rubricii respective, Cornel Păsat a fost întrebat despre defectele fostei sale iubite, Oana Roman.

Ce a răspuns Cornel Păsat când a fost întrebat despre defectele Oanei Roman. ”Prea sinceră”

Printre întrebările pe care Cornel Păsat le-a citit la emisiunea lui Cătălin Măruță a fost și: „Numește trei calități și trei defecte ale Oanei Roman”.

„Când ai spus Berbec ai spus tot: încăpățânat, autoritar, face numai ce vrea el, aroganță, sinceritatea…iarăși-defect, prea sinceră. Și calități: sufletistă, cultă și educată și are un șarm așa al ei aparte”, a spus Cornel Păsat.

 Oana Roman, fericită alături de Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...