Cornel Păsat și soția sa au făcut terapie de cuplu. ”M-am dus așa dintr-o inerție”

01.02.2021, 13:01
Cornel Păsat și soția sa au făcut terapie de cuplu. ”M-am dus așa dintr-o inerție”
Cornel Păsat și soția sa au făcut terapie de cuplu. ”M-am dus așa dintr-o inerție”

Cornel Păsat și partenera sa de viață au ajuns să facă terapie pentru a rezolva problemele care apăruseră în cuplul lor.

Dansatorul Cornel Păsat și soția sa, Bianca, au fost prezenți în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde au făcut dezvăluiri din viața lor. Cei doi au vorbit despre problemele de cuplu cu care s-au confruntat de-a lungul anilor, mărturind că au făcut terapie în acest sens.

„La momentul respectiv Cornel a fost cel care a tras foarte tare de treaba asta. Am ajuns și la psihologul de cuplu. El a fost cu ideea, eu m-am dus așa dintr-o inerție. Relația noastră ajunsese într-un punct în care trebuia să se întâmple ceva WOW, că deja le făcusem pe toate. Ideea este să îți dorești să repari”, a declarat Bianca, partenera de viață a lui Cornel Păsat, citată de spynews.ro.

Cornel Păsat își dorește să devină din nou tată

Cornel Păsat și Bianca au îămpreună un băiețel, Dryas, care are doi ani. Dansatorul a mărturisit că își mai dorește să devină tată încă o dată. Soția sa, Bianca, și-a spus și ea părerea în acest sens.

„Mi-am dorit imediat după ce l-am născut pe Dryas. La 2 ani de zile mi-am dorit să fac încă un copil, dar acum când mi-am revenit și la corp, mi-am intrat în activitate și știu că trebuie să o iau de la capăt cu sarcina… Pentru ochiul care nu cunoaște, nu a durat foarte mult să îmi revin, undeva la 4 luni sunt OK, dar știind eu cum arătam înainte, cu peretele abdominal cam după 2 ani de zile cu exercițiu mult”, a declarat Bianca.

Într-un interviu, Cornel Păsat mărturisea care este semnificație numelui inedit pe care l-a ales pentru băiețelul său. ”Dryas, ceea ce înseamnă stejar. Vine totodată și de la numele unui rege trac din regiunea Kavala și de la numele unei plante rare, cu opt petale”, spunea dansatorul.

citește și...