Ce a răspuns Andreea Bălan când a fost întrebată dacă se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. ”Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere”

29.11.2022, 13:19
Ce a răspuns Andreea Bălan când a fost întrebată dacă se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. ”Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere”
Ce a răspuns Andreea Bălan când a fost întrebată dacă se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă

Cântăteața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, dacă se mai vede îmbrăcând din nou rocha de mireasă. ”Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere”, a răspuns vedeta. Artista a fost căsătorită cu actorul George Burcea, cu care are două fetițe.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

Ce a răspuns Andreea Bălan când a fost întrebată dacă se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. ”Poți să te iubești și să nu te căsătorești niciodată”

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Bălan a fost întrebată dacă se mai vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă.

“Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere. Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă. Poți să te iubești și să nu te căsătorești niciodată sau poți la un moment dat să faci lucrul acesta. (…) Eu le făcusem pe fetițe înainte a fiu mireasă. Mireasă am fost, după ce am născut-o pe Clara”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

citește și...