Ce a dezvăluit Viviana Sposub după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. ”M-a sunat mama să mă întrebe”

03.01.2022, 15:34
Ce a dezvăluit Viviana Sposub după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. ”M-a sunat mama să mă întrebe”
Ce a dezvăluit Viviana Sposub după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. ”M-a sunat mama să mă întrebe”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani. La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la care este concurentă, Viviana Sposub a vorbit despre zvonurile apărute în urmă cu ceva timp, conform cărora ar fi însărcinată.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

În prezent, Viviana Sposub este una dintre vedetele care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. În cadrul galei de sâmbătă seara, 1 ianuarie 2022, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a avut un moment de dans incendiar alături de iubitul ei, george Burcea. La finalul momentului de dans, cei doi au fost întrebați dacă așteaptă sau nu un copil. Zvonurile au apărut după ce actorul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un bebeluș.

Ce a dezvăluit Viviana Sposub după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. ”George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit”

“George a facut anuntul pe Instagram mai devreme decat mi-as fi dorit, dar George va fi tatic, o sa joace intr-un film si a anuntat pe Instagram. M-a sunat mama sa ma intrebe: “Fata, eu trebuie sa aflu din presa, de pe Instagram”. I-am zis, mama, este vorba despre un film. Dar artistul meu, actorul meu cum e el enigmatic si nu prea cuminte, s-a interpretat diferit”, a spus Viviana Sposub, potrivit kanald.ro.


George Burcea a adăugat: ”Data viitoare, în finală, mai vorbim…”. Replica Vivianei Sposub a venit imediat: ”În finală am treabă, vreau să fac prize, nu vreau copii”.

citește și...