Ce a declarat Marius Elisei despre fetița lui și a Oanei Roman. ”Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat”

18.02.2021, 15:43
Ce a declarat Marius Elisei despre fetița lui și a Oanei Roman. ”Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat”
Ce a declarat Marius Elisei despre fetița lui și a Oanei Roman. ”Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat”

Marius Elisei a afirmat că fiica lui și a Oanei Roman nu știe deocamdată că ei sunt divorțați.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat ofical, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații împreună. Marius Elisei a spus, la o emisiune de la Antena Stars, că fiica lor nu știe deocamdată că ei sunt divorțați.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a declarat Marius Elisei, citat de spynews.ro.

Acesta a adăugat că fetița nu s-a obișnuit încă cu ideea că părinții săi stau separat. „Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: “Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!”. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a completat el.


Marius Elisei, noi detalii despre divorțul de Oana Roman

Marius Elisei a oferit noi detalii despre divorțul de Oana Roman.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a declarat fostul soț al Oanei Roman.

Despre decizia de a divorța, Marius Elisei a spus: „Cred că a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: “Gata! Nu se mai poate!” (…) Cred că este foarte afectată, este normal. Și eu sunt afectat, doar că, eu nu arăt. Aceasta este diferența. Fiecare suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că, fiecare se manifestă în felul lui”.

Marius Elisei a explicat și care situația în ceea ce privește afacerea familiei. „Adevărul a fost că am plecat cu ce dețineam eu. Da! Site-ul este construit de foarte mult timp, un proiect de foarte mult timp. Ideea e că am revenit asupra lui împreună, i-am făcut o propunere pentru a-i liniști un pic starea și mă bucur că a fost de acord cu ea. Asta am discutat între noi. Termenii. Evident că există niște termeni și condiții!”, a încheiat el.

Ce a declarat Oana Roman despre divorț

La rândul ei, Oana Roman a făcut și ea noi declarații despre divorțul de Marius Elisei.

”Acum a avut loc doar o semnătură, a fost doar o formalitate. Eu nu am vrut să vorbesc public despre asta. Eu mi-am dorit să anunțăm împreună, ca să fim un exemplu, să arătăm că se poate dacă vrei. Nu a fost așa la început, a fost greu, a fost cu ceartă, dar am avut puterea amândoi să demonstrăm că niște oameni care vor ca copilul lor să fie protejat se poate”, a declarat vedeta, conform sursei menționate anterior.

”Eu am dat o lecție de comunicare și cum să-ți gesionezi imaginea, dar și realitatea ta interioară. Nu cu scandal, nu cu certuri, se poate”, a afirmat ea.

citește și...