Cătălin Zmărăndescu, despre colegii de la „Survivor România” 2022: ”Cred că ei au mai multe temeri decât am eu”

14.01.2022, 17:47

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre cum va reuși să gestioneze ca echipa ”Faimoșilor” să rămână unită. Luptătorul spune că colegii lui au mai multe frici decât el. ”Cred că ei au mai multe temeri decât am eu”. Care va fi cel mai dificil moment pe care Cătălin Zmărăndescu va trebui să-l facă.

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei 12 concurenți în noul sezon „Survivor România”, ce se va difiza începând de duminică, 16 ianuarie, de la ora 20.00. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, din echipa ”Faimoșilor”.

Fosta gardă de corp a lui Gigi Becali a mărturisit că își dorește să tina echipa unită, considerând că este un lucru dificil de făcut.

Care va fi cel mai dificil moment pe care Cătălin Zmărăndescu va trebui să-l facă

Cred că cel mai dificil moment va fi să țin echipa strânsă și închegată, pentru că cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Mi-aș dori din tot sufletul să pot să-i țin uniți”, a declarat concurentul pentru PRO TV.

Luptătorul se simte pregătit și spune că nu îi este frică de nimic, în afară de Dumnezeu. Mai mult, sportivul spune că îi vă fi dor de cei doi copii, fiind prima dată când se desparte de ei.

”Nu am frici. În afară de Dumnezeu, eu nu am frici de nimic”

„Nu am frici. În afară de Dumnezeu, eu nu am frici de nimic. Îmi va fi dor de Vladimir și de Matilda, pentru că nu am plecat de lângă ei de când s-au născut. Ba nu, mint! De lângă Matilda am plecat vreo două luni, atunci când am fost în Ferma, dar de Vladimir nu”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Mihai Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: ,,Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo”

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a făcut declarații despre participarea tatălui său la „Survivor România” 2022. Mihai a declarat că și-a exprimat interesul față de emisiunea ,,Survivor România” 2022, la care și-ar fi dorit să participe.Conform spuselor fiului lui Cătălin Zmărăndescu, producătorii au avut de ales între cei doi. Acesta a mărturisit că producătorii emisiunii care la anul va fi difuzată de ProTv și-au dorit să aibă câteva vedete care au participat la emisiunea ,,Ferma vedetelor”.

„Pe mine o să mă sune sa mă duc acolo. Trebuia sa mă duc acolo. Dacă nu era Cătălin, eram eu. Dar Pro TV-ul a ales să facă Ferma Vedetelor versiunea doi și, probabil, ăsta a fost motivul pentru care s-au ales așa oamenii respectivi”, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru Fanatik.ro.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor” sunt: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...