„Survivor România” 2022. Andreea Tonciu, despre conflictul cu Elena Chiriac: ”Ferească-mă Dumnezeu. Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”

16.12.2021, 11:09

Andreea Tonciu a vorbit despre conflictul cu Elena Chiriac, după ce amândouă și-au aruncat săgeți, înainte de a ajunge în Republica Dominicană, unde vor fi colege în echipa ”Faimosilor ”. ”Ferească-mă Dumnezeu. Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”, a declarat Andreea Tonciu.

Nici nu a început competiția „Survivor România” 2022, că deja au fost aruncate primele săgeți între vedete. Un posibil conflict ar exista între două coechipiere din echipa ”Faimoșilor”.

Totul a început după ce fosta asistentă TV a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost supusă la proba ”Sosurilor iuți”. Fosta concurentă la ”Bravo ai stil” a afirmat că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei ”Faimoșilor”.

Andreea Tonciu: Ferească-mă Dumnezeu. Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”

Fosta finalistă de la ”Ferma vedetelor” a reacționat și a transmis un avertisment puternic: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”.

Ulterior, Andreea Tonciu a mărturisit că nu există niciun conflict  între ea și Elena, fiind vorba doar despre un joc.

”Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Echipa ”Faimoșilor” a fost anunțată de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Care va fi formatul emisiunii „Survivor”

Emisiunea ”Survivor” România a fost preluată de PROTV.  Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dat o lovitură de imagine postului Kanal D, după ce prezentatorul Daniel Pavel a fost cooptat să prezinte emisiunea care va fi difuzată în România, începând cu 2022.

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

”Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

 

 

citește și...