Anunțul momentului. Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022

14.12.2021, 18:18
Anunțul momentului. Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022

Au apărut primele informații oficiale despre primele vedete ce vor participa la emisiunea ”Survivor” de la PROTV. După ce s-au vehiculat mai multe nume în presă, s-a anunțat oficial cine sunt cei 12 concurenți Faimoși din acest sezon ”Survivor”, care se va difuza la PRO TV.

Echipa ”Faimoșilor” a fost anunțată de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Care va fi formatul emisiunii „Survivor”

Emisiunea ”Survivor” România a fost preluată de PROTV.  Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dat o lovitură de imagine postului Kanal D, după ce prezentatorul Daniel Pavel a fost cooptat să prezinte emisiunea care va fi difuzată în România, începând cu 2022.

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

”Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

 

citește și...