Cu cine ar merge Otilia Bilionera pe o insulă pustie. Răspunsul picant al artistei: “Nu vreau să mă usture mâine“

17.12.2021, 16:45

Otilia Bilionera este una dintre cele 12 concurente ce vor face parte din echipa ”Faimoșilor”, la ”Survivor Romania” 2022. Prezentatorul de televiziune, Cătălin Măruță, a dezvăluit care sunt vedetele care fac parte din echipa ”Faimoșilor”. Întrebată cu cine ar merge pe o insulă pustie, artista a ales cum nimeni nu s-ar fi gândit.

Otilia a participat, săptămână aceasta, la ”Sosurile picante”, rubrica picantă a emisiunii, în care invitatul este chestionat, sub anumite reguli, cu privire la viața sa.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Otilia Bilionera a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică la rubrica „Sosurile picante”.

Cu cine ar merge Otilia pe o insulă pustie

Cântăreața a ales să nu mănânce picant, răspunzând la întrebarea formulată de redacția emisiunii de la PRO TV. “Nu vreau să mă usture mâine“, a spus Otilia.

“Cătălin Zmărăndescu, pentru că am mai fost cu el și ține cu mine, mă protejează“, a spus Otilia.

Cătălin Zmărăndescu: “Se știe, nu? Și-a ales și ea masculul Alfa!“

Cătălin Măruță a dezvăluit întrebarea: “Ești nevoită să pleci pe o insulă pustie și trebuie să te însoțească unul dintre următorii bărbați, să îți facă masaj: Cătălin Zmarandescu, CRBL, Tj Miles“.

Cătălin Zmărăndescu s-a rușinat și a oferit o reacție: “Se știe, nu? Și-a ales și ea masculul Alfa!“.

 

 

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc,  s-a iubit atât cu Otlia Bilionera. Acesta a fost condamnat pentru fapte de corupție, având  de ispășit o pedeapsă de mulți ani într-o închisoare din Rusia. Milionarul a vorbit în trecut despre relația pe care a avut-o cu Otilia.

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei”, a spus Cengiz Şıklaroğlu.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Echipa ”Faimoșilor” a fost anunțată de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

 

citește și...