Cătălin Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: “Soția a insistat”

06.01.2022, 12:35

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre plecarea la Survivor 2022, despre familia sa, dar și despre cum va gestiona soția sa Academia de Sport pe care o deține în Târgoviște. “Soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”, a spus fosta gardă de corp a lui Gigi Becali.

 

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei 12 concurenți în noul sezon „Survivor România”, ce se va difiza anul viitor. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, din echipa Faimoșilor.

Fosta gardă de corp a lui Gigi Becali se pregătește pentru competiția Survivor. Fostul luptător a mărturisit că face zilnic câte două antrenamente.

Cătălin Zmărăndescu: “Prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție”

Fostul luptător spune că are emoții legate de despărțirea de familie, însă privește Survivor ca oricare altă competiție

 

“Sunt emoțiile legate de despărirea de familie. În rest, prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție, așa cum am tot întâmpinat de-a lungul vieții. Am necunoscutul în față, nu știu ce provocări vor exista pe trasee, dar privesc înainte despre competiție și ceea ce va urma”.

Cătălin Zmărăndescu: “Soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”

În ceea ce privește alegerea de a pleca la Survivor, Cătălin Zmarandescu spune că soția lui l-a convins să o facă.

“Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”

Mai mult, fostul luptător spune că soția lui este o femeie puternică, care se va descurca fără el.

“Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în Ferma că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine”.

Mihai Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: ,,Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo”

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a făcut declarații despre participarea tatălui său la „Survivor România” 2022. Mihai a declarat că și-a exprimat interesul față de emisiunea ,,Survivor România” 2022, la care și-ar fi dorit să participe.Conform spuselor fiului lui Cătălin Zmărăndescu, producătorii au avut de ales între cei doi. Acesta a mărturisit că producătorii emisiunii care la anul va fi difuzată de ProTv și-au dorit să aibă câteva vedete care au participat la emisiunea ,,Ferma vedetelor”.

„Pe mine o să mă sune sa mă duc acolo. Trebuia sa mă duc acolo. Dacă nu era Cătălin, eram eu. Dar Pro TV-ul a ales să facă Ferma Vedetelor versiunea doi și, probabil, ăsta a fost motivul pentru care s-au ales așa oamenii respectivi”, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru Fanatik.ro.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor” sunt: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...