Mihai Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: ,,Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo”

20.12.2021, 15:26
Mihai Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: ,,Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo”

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a făcut declarații despre participarea tatălui său la „Survivor România” 2022. Mihai a declarat că și-a exprimat interesul față de emisiunea ,,Survivor România” 2022, la care și-ar fi dorit să participe.

Conform spuselor fiului lui Cătălin Zmărăndescu, producătorii au avut de ales între cei doi. Acesta a mărturisit că producătorii emisiunii care la anul va fi difuzată de ProTv și-au dorit să aibă câteva vedete care au participat la emisiunea ,,Ferma vedetelor”.

„Pe mine o să mă sune sa mă duc acolo. Trebuia sa mă duc acolo. Dacă nu era Cătălin, eram eu. Dar Pro TV-ul a ales să facă Ferma Vedetelor versiunea doi și, probabil, ăsta a fost motivul pentru care s-au ales așa oamenii respectivi”, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru Fanatik.ro.

Mihai Zmărăndescu: ”Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo”

Mihai Zmărăndescu a declarat că mulți dintre participanți nu au ce căuta în cadrul competiției.

„Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo. Sunt unii dintre ei care, într-adevăr, sunt vedete. Dar mai mult de jumate, nu… Mi-aș fi dorit să concurez, dar doar la echipa Faimoșilor, pentru că, după cum am spus, lumea nu înțelege fenomenul de business, fenomenul de marketing, de social media din zilele noastre. Am un public foarte mare, un public care mă iubește foarte mult. Și cei care nu mă iubesc s-ar fi uitat din curiozitate. Mi s-ar fi părut interesantă treaba asta, să îl iau eu pe el pe traseu (n.r Cătălin Zmărăndescu), să concurez împotriva lui, dar se pare că ei ( n.r Pro TV) știu mai bine marketing, aduc oameni cu 900 de urmăritori.”, a mai spus Mihai Zmărăndescu pentru aceeași sursă.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei 12 concurenți în noul sezon „Survivor România”, ce se va difiza anul viitor. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, din echipa Faimoșilor.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor” sunt: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Care va fi formatul emisiunii Survivor”

Emisiunea ”Survivor” România a fost preluată de PROTV.  Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dat o lovitură de imagine postului Kanal D, după ce prezentatorul Daniel Pavel a fost cooptat să prezinte emisiunea care va fi difuzată în România, începând cu 2022.

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

”Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

 

citește și...