Care este starea de sănătate a actriței Rona Hartner. ”Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie”

12.05.2022, 13:35
Care este starea de sănătate a actriței Rona Hartner. ”Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la  chimioterapie”
Care este starea de sănătate a actriței Rona Hartner. ”Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a dat detalii despre starea sa de sănătate. Aceasta a explicat că acum se simte foarte bine după problemele pe care le-a avut în trecut. ”Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie”, a declarat artista la o emisiune TV.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. despre starea sa de sănătate a oferit detalii aceasta pentru click.ro.

Care este starea de sănătate a actriței Rona Hartner. ”Am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune”

”Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt ok. Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a explicat artista.

Rona Hartner a vorbit și despre ce face pentru a arăta și a se simți cât mai bine: ”Mă bucur că la 49 de ani încă nu am nicio operație, niciun fel de injecție vreodată și simt că nu am nevoie. Fața mea, bineînțeles că mai face și ea câte un rid de expresie, dar încă nu am nevoie de nicio intervenție exterioară și mă bucur enorm. E clar că este și capitalul fizic dar și faptul că mă hidratez bine, că dorm foarte bine, că nu beau, nu fumez, nu mă stresez, nu mă mai uit la TV, nu vreau să mai aud nimic despre război, am închis televizorul din toate punctele de vedere. Nu mă mai uit decât la divertisment, la comedii, momente de rugăciune online și cam atâta tot. În rest, nu mai deschid televizorul, pentru că m-am stresat prea mult, am făcut mai multe atacuri de panică de la război, de la începutul lui martie și m-am oprit brusc”.

citește și...