Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

27.07.2021, 10:59
Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”
Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Bianca Drăgușanu a explicat de ce nu ar participa niciodată la show-ul de televiziune ”Survivor România”. Acesta a afirmat că i s-a propus să fie concurentă, însă a refuzat. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”, a fost declarația categorică a Biancăi Drăgușanu. Acesta nu ar renunța sub nicio formă la confortul de acasă.

Bianca Drăgușanu a afirmat că i-a propus să fie concurentă la emisiunea ”Survivor România”, însă a refuzat. Vedeta a explicat că nu ar merge la un astfel de concurs chiar dacă i s-ar oferi o sumă foarte mare de bani.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Eu am bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”

Bianca Drăgușanu a afirmat că nu vrea să participe la ”Survivor” pentru că nu poate renunța la confortul de acasă pentru a trăi în condițiile din Republica Dominicană. ”Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Vedeta a afirmat că este foarte selectivă în ceea ce privește aparițiile la TV, afirmând că nu merge nicăieri dacă nu este plătită: ”S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu”.

Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre studiile pe care le are. ”Adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții”


Bianca Drăgușanu a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici și despre studiile pe care le are. A făcut doi ani de facultate, după care a renunțat. “Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a mai spus ea, conform sursei mai sus-menționate.

În plan sentimental, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

citește și...