Bianca Drăgușanu este însărcinată cu al doilea copil? Ce a declarat Gabi Bădălău

09.05.2022, 12:16
Bianca Drăgușanu este însărcinată cu al doilea copil? Ce a declarat Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu este însărcinată cu al doilea copil? Ce a declarat Gabi Bădălău

Despre Bianca Drăgușanu, în vâstă de 40 de ani, s-a spus astăzi, 9 mai 2022, că ar uerma să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta ar fi însărcinată în două luni cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău. După ce au apărut zvonurile conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată, Gabi Bădălău a făcut declarații și a lămurit lucrurile.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Luni, 9 mai 2022, au apărut informații conform cărora Bianca Drăgușanu ar urma să devină mamă pentru a doua oară, aceasta fiind însărcinată în două luni.

Bianca Drăgușanu este însărcinată cu al doilea copil?.”Mai mult n-am de ce și ce să comentez”

Potrivit spynews.ro, Bianca Drăgușanu ar fi fost vazută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera, unde aceasta ar fi venit la medicul ei ginecolog. Au confirmat și sarcina. Aceasta s-ar fi dat de gol la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam, acolo unde a participat și iubitul ei, dar și alte domnișoare. Bianca Drăgușanu ar fi spart distracția și le-ar fi avertizat pe fetele de față că se distrează cu iubitul ei care ar fi lăsat-o gravidă: “Vouă v-a spus că sunt gravidă?”. Bianca Drăgușanu nu a vrut să comenteze informațiile despre sarcină. ”Nu comentez”, a spus aceasta pentru sursa mai sus-menționată.

Gabi Bădălău a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a declarat acesta pentru click.ro.

 

Bianca Drăgușanu este însărcinată cu al doilea copil? ”Este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău”

Conform click.ro, Bianca Drăgușanu se chinuie de un an de zile să rămână însărcinată și ar fi făcut și tratamente în acest sens în Turcia.

“De un an de zile, se chinuie să rămână gravidă. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravida în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă”, au declarat surse din preajma cuplului.

citește și...