Bianca Drăgușanu vrea să fie mamă pentru a doua oară. ”Vreau și eu acum. Vreau!”

05.04.2022, 17:06
Bianca Drăgușanu vrea să fie mamă pentru a doua oară. ”Vreau și eu acum. Vreau!”
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că vrea să devină mamă pentru a doua oară. Blondina mărturisește cu toată tăria că își dorește să fie din nou mamă. „Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus diva.

Chiar dacă relația dintre diva și Gabi Bădălău este una cu năbădăi, vedeta își dorește un copil cât mai curând. Relația lor este una destul de agitată. Bianca a fost inspirată să filmeze momentul după ce a ținut în brațe bebelușul unei cliente, aflându-se în propriul atelier. Diva s-a bucurat atât de tare, încât a făcut o mărturisire pe InstaStory.

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul.

Bianca Drăgușanu a anunțat că ”e însărcinată”

Anul trecut, vedeta a mărturisit că e însărcinată, însă totul în limba spaniolă. Una dintre fetele ce o machiau pe vedetă așeaptă un copil, iar blondina i-a atins burtica de gravidă și a mărturisit că e însărcinată.

”Cică dacă faci așa se ia, se ia, să se ia puțin. Prieteni, estoy embarazada (n.r. sunt însărcinată). Estoy embarazada pentru că am pus mânunța aici la burtică”, a spus Bianca Drăgușanu și a repeteta de câteva ori.

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mireasă

Întrebată ce vrea de la viitorul soț și când se va căsători cu fiul baronului PSD, blondina a spus că un inel cu diamante ar convinge-o să facă marele pas. Diva a mai spus că va fi pregătită să facă marele pas doar atunci când va simți că relația va dura pentru totdeauna.

„Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic „da”. Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

 

citește și...