Bianca Drăgușanu, despre cadourile de sărbători. ”Eu îmi cumpăr cadouri non-stop”

07.12.2022, 14:01
Bianca Drăgușanu, despre cadourile de sărbători. ”Eu îmi cumpăr cadouri non-stop”
Bianca Drăgușanu, despre cadourile de sărbători

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre cadourile primite de Moș Nicolae. Aceasta a afirmat că ea obișnuiește să își facă singură daruri în fiecare zi. ”Eu îmi cumpăr cadouri non-stop”, a declarat vedeta. De asemenea, Bianca Drăgușanu a dezvăluit și ce cadouri a primit fiica sa, Sofia Natalia, de Moș Nicolae.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Bianca Drăgușanu a vorbit, pentru click.ro, despre cadourile primite de sărbători, însă nu a vrut să dezvăluie ce a primit de Moș Nicolae. Aceasta a afirmat că obinuiește să își facă singură daruri în fiecare zi.

Bianca Drăgușanu, despre cadourile de sărbători. ”Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură în fiecare zi”

„Este secret ce am primit de la Moș Nicolae. Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură în fiecare zi. Eu îmi cumpăr cadouri non-stop, de la sandale, genți până la accesorii. Viața mea este ca un film. Țin minte că de sărbători era foarte frumos când îl așteptam pe Moș Nicolae, dimineața mă uitam pe geam și era zăpadă afară. Era superb, acum uite cum este. Nici nu simți că vin Sărbătorile?”, a spus Banca Drăgușanu pentru sursa citată anteriorr.


Vedeta a dezvăluit că Sofia Natalia, fiica sa și a lui Victor Slav, a primit numeroase cadorui de Moș Nicolae: „Sofia a primit de toate de la Moș Nicolae în ghetuțe. Ghetuțele ei au fost prea mici pentru câte daruri a avut. Este un copil foarte norocos pentru că a primit din trei părți: de la mine, de la Victor și de la mătușa. Nu îi lipsește nimic Sofiei, are tot ce îi trebuie”.

citește și...