Cătălin Botezatu spune tot despre Bianca Drăgușanu. ”E creația mea și ea știe asta și spune asta”

22.03.2022, 16:50
Cătălin Botezatu spune tot despre Bianca Drăgușanu. ”E creația mea și ea știe asta și spune asta”
Cătălin Botezatu spune tot despre Bianca Drăgușanu. ”E creația mea și ea știe asta și spune asta”

Binecunoscutul designer Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a făcut declarații despre Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, cea care i-a fost iubită în urmă cu mai mulți ani.  Creatorul de modă a avut doar cuvinte de laudă la adrresa acesteia. ”E creația mea și ea știe asta și spune asta”, a spus Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.  Acum, Cătălin Botezatu a făcut declarații, pentru wowbiz.ro, despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a fost iubită în urmă cu ani.

Cătălin Botezatu spune tot despre Bianca Drăgușanu. ”Că vreți sau că nu vreți este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influențat negativ pe fetele din ziua de azi”

”Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc… Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe”, a spus Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus-menționată.

“O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine… Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logidnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața. Bianca, că vreți sau că nu vreți este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influențat negativ pe fetele din ziua de azi că vor să fie ca ea. Măcar să fie ca Bianca, decât ca altele care sunt vai mama lor”, a completat designerrul.

citește și...