Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci. Care este motivul pentru care a recurs la această soluție

09.08.2022, 14:23
Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci. Care este motivul pentru care a recurs la această soluție
Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a recunoscut că poartă peruci. Vedeta a explicat, în mediul online, care a fost motivul pentru care a recurs la această soluție. ”Mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile”, le-a măturisit Bianca Drăgușanu celor care îi umăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru faptul că este foarte atentă în ceea ce privește imaginea sa și modul în care se prezintă în public. În mediul online, aceasta a dezvăluit un tuc la care a recurs în ultima perioadă de timp. Vedeta a purtat peruci pentru a-și ajuta părul să se regenereze.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci. ”Am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des”

”Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des”, a explicat Bianca Drăgușanu pe contul său de pe o rețea de socializare, potrivit revistei Unica.

”Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb. În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos”, a mai spus vedeta.

citește și...