Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, tună și fulgeră la adresa lui Nicole Cherry. ”N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului ei”

06.07.2021, 15:22
Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, tună și fulgeră la adresa lui Nicole Cherry. ”N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului ei”
Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, tună și fulgeră la adresa lui Nicole Cherry. ”N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului ei”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, are relații tensionate cu familia lui Nicole Cherry. Cântăreața este nepoata lui Aurel Pădureanu. Soțul Corneliei Catanga a afirmat că nu intențșionează să participe la nunta lui Nicole Cherry sau la botezul bebelușului pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume.

În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry deazvăluia că nepoata lui Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga. „Eu sunt de etnie romă. Nu am spus până acum acest lucru pentru că nu am fost întrebată. Mă mândresc cu asta şi am recunoscut, aşa cum şi Connect-R a recunoscut. Sunt nepoata lui Aurel Pădureanu. El este frate cu bunica mea. Sunt nepoata domnului Aurel şi a Corneliei Catanga”, declara Nicole Cherry la Antena Stars.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista în vârstă de 22 de ani a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, tună și fulgeră la adresa lui Nicole Cherry.   ”Ei au o răutate personificată”

Scandalul dintre Aurel Pădureanu și familia lui Nicole Cherry a început după decesul Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu l-a acuzat pe tatăl lui Nicole Cherry, George Ghinea, că, deși sunt rude, nu i-a fost aproape la necaz. Soțul Corneliei Catanga nu a uitat acest lucru și a declarat, pentru playtech.ro, că nu are de gând să meargă la botezul bebelușului pe care Nicole Cherry urmează să-l aducă pe lume.

“N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului lui Nicole, chiar dacă mă invită! Ei au o răutate personificată. Nu mă duc nicăieri! Ei trebuie să știe că fericirea continuă nu există, dar vor vedea ei că nimic nu este permanent. De când a murit Cornelia mă opresc oamenii pe stradă și îmi dau flori ca să le duc la mormânt, iar neamul meu nu îmi nici măcar un telefon”, a spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...