Cornelia Catanga a murit! Solista fusese infectată cu COVID-19

26.03.2021, 09:12
Cornelia Catanga a murit! Solista fusese infectată cu COVID-19
Cornelia Catanga a murit! Solista fusese infectată cu COVID-19

Cornelia Catanga a murit! Solista a fost răpusă de coronavirus la 63 de ani. Vestea șocantă a fost dată de Mara Bănică pe rețelele de socializare, vineri dimineață, 26 martie. 

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Cornelia Catanga a murit

Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală! Aurel Pădureanu a fost cel care a sunat-o pe Mara Bănică și i-a dat anunțul șocant.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a mărturisit jurnalista.

În plus, Mara Bănică a declarat că soțul Corneliei Catanga nu credea în virusul ucigaș.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai adăugat Mara Bănică la Antena 3.

Cornelia Catanga avea probleme de sănătate

În 2019, Cornelia Catanga a ajuns la spital în urma unui infarct. Din cauza faptului că fiul său se mutase în America, solista slăbise în jur de 27 de kilograme.

Cântăreața a fost diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă. La acea vreme, Cornelia Catanga și Aurel Păduraru au pierdut o casă, după ce nu au mai putut plăti ratele. Artista intrase în depresie.

“Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică”, declara cântăreața în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, de la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

citește și...