Cornelia Catanga, înmormântată. Aurel Pădureanu, soțul artistei, a făcut scandal

27.03.2021, 13:27
Cornelia Catanga, înmormântată. Aurel Pădureanu, soțul artistei, a făcut scandal
Cornelia Catanga, înmormântată. Aurel Pădureanu, soțul artisei, a făcut scandal

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a fost condusă astăzi pe ultimul drum.

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga urma să fie înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde ar exista un loc al familiei.

Trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost luat cu mașina mortuară de la Spitalul Universitar din Capitală și dus la cimitirul Ghencea. La fața locului au ajuns și Aurel Pădureanu și fiul, relatează spynews.ro.

Cornelia Catanga, înmormântată. ”Nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o”


La cimitir, soțul Corneliei Catanga a făcut scandal. Acesta a afirmat că nu va permite ca soția sa să fie îngropată până când nu vin toți cunoscuții săi să își la „adio” de la ea. „Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște”, a spus Aurel Pădureanu, conform sursei mai sus-menționate.

Aurel Pădureanu a fost scos din minți la cimitir de față cu toată lumea din cauza restricțiilor care nu-i permit să organizeze o înmormântare normală. „Poți fi pozitiv. Aici dacă ai strănutat și tușit puțin ești bolnav de COVID. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”, a adăugat el.

Și fiul Corneliei Catanga, Alex, a făcut declarații despre înmormântarea mamei sale. „Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decât pentru că e sigilată în cosiug, dezbrăcată, decât să intre în Biserică, să i se facă o slujbă, şi mâine să o înmormântăm. Am adus-o acum de la morgă. Ce am dorit altceva? Cine să vină? La oameni le e frică. Cine să vină? Avem atâtea probleme, nu e coliva făcută şi toate care trebuiesc, să vină oameni să ne aducă ce ne trebuie aici pentru înmormântare, prosoape şi toate cele, nici măcar lucrurile acestea nu le avem. Cât timp să ai într-o zi şi jumătate să faci toate chestiile astea?”, a spus Alex Pădureanu.

 

citește și...