Andreea Mantea, despre bătăile primite când era însărcinată. De ce nu l-a denunțat pe partenerul agresiv

27.12.2021, 11:42
Andreea Mantea, despre bătăile primite când era însărcinată. De ce nu l-a denunțat pe partenerul agresiv
Andreea Mantea, despre bătăile primite când era însărcinată. De ce nu l-a denunțat pe partenerul agresiv

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Bruneta a făcut dezvăluiri despre momentul când a fost agresată de partenerul ei de viață, însărcinată fiind. Aceasta a explicat de ce  a decis să nu-l denunțe pe tatăl copilului ei, David.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta ar forma un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.  Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, Andreea Mantea a scos la iveală amănunte dureroase din perioada când era însărcinată. Aceasta a mărturisit că a fost agresată de partenerul ei de la acea vreme, Cristi Mitrea, însă a decis să nu-l denunțe pe acesta.

Andreea Mantea, despre bătăile primite când era însărcinată. ”Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi”

“Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

“Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta. Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu. El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a mai spus prezentatoarea TV.

citește și...