Andreea Bălan nu vorbește cu tatăl său. ”Îmi spune că nici tatăl altor artiști nu fac asta”

03.10.2022, 15:22
Andreea Bălan nu vorbește cu tatăl său. ”Îmi spune că nici tatăl altor artiști nu fac asta”
Andreea Bălan nu vorbește cu tatăl său.

Cântăteața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, nu vorbește cu tatăl său, Sândel Bălan. Acesta din urmă a făcut mărturisiri despre relația cu celebra sa fiică în cadrul unu interviu. ”Andreea nu vrea ca eu să mai apar în presă, îmi spune că nici tatăl altor artiști nu fac asta”, a declarat tatăl Andreee Bălan.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a dat detali despre relația cu fica sa pentru playtech.ro.

Acesta a mărturisit că artista nu mai vorbește de ceva vreme cu el și că și-a propus să nu mai facă lucruri care ar putea-o deranja pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu vorbește cu tatăl său. ”Nu vreau ca să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil”

„Andreea nu vrea ca eu să mai apar în presă, îmi spune că nici tatăl altor artiști nu fac asta. Ea nu-mi mai vorbește de o perioadă lungă. Nu vreau ca să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil. Și dacă aveam zece copii și mă certam cu unul dintre ei, acest lucru te rănește”, a declarat Săndel Bălan pentru sursa mai sus-menționată.

În ultima peioadă de timp, tatăl Andreei Bălan s-a confruntat cu o stare de anxietate, motiv pentru care și-a luat o pauză de la actrivitățile sale: ”Sunt foarte bine acum. Sunt campion la tenis de masă. Și datorită faptului că în această perioadă m-am antrenat. Aveam o stare de anxietate. La un moment dat, nu mai aveam aceeași energie, ci doar la jumătate. Și m-am speriat foarte tare, pentru că puteau fi cauze diverse”.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.
citește și...